Kleinbroodlijn voor de grootste bakkerijketen van Nederland

Deze ultra moderne kleinbroodstraat bestaat uit een kopmachine voor maken van de deegbolletjes, rustband met rechtlegger, strooiband met 3 geïntegreerde strooiers, onderband en bovenband voor het rollen van puntjes, oplijner  en een vrij programmeerbare aflegband voor het nauwkeurig positioneren van de deegbolletjes op de bakplaten.

De bediening en het instellen van alle recept parameters wordt gedaan op een groot overzichtelijk Siemens Touch panel.

Het wisselen van product is een kwestie van een keuze maken uit de lijst met recepten en alle parameters zijn automatisch goed ingesteld.

Ontwikkelen en bouwen besturing voor Pick & Place machine.

Voor een grote salade fabrikant hebben we een besturing ontwikkeld om snel producten in kratjes te stapelen.
Door de flexibele besturing zijn verschillende stapelpatronen mogelijk.
Alle parameters van het stapelpatroon zijn ondergebracht in recepten welke op een Siemens Touchpanel gekozen kunnen worden.
Voor de snelle X en Y bewegingen hebben we Servodrives van Festo toegepast samen met een gantry geleidingssysteem van hetzelfde merk.

Ombouw Rademakers lijn naar nieuwe servo besturing.

Bij een bakkerij hebben wij een Rademakers deeglijn omgebouwd naar een SEW Servo gestuurd transport systeem.
Middels een SEW Touchpanel kunnen er verschillende recepten worden gekozen waardoor de verschillende stappen van het hoofdtransport exact worden uitgevoerd.
Door deze aanpassing is het voor de klant mogelijk geworden om snel van product te wisselen en een grote hoeveelheid verschillende producten te produceren.