Diensten

PLC / PC programmering

Door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om software op een gestructureerde en logische wijze te ontwikkelen. Klanten van ons zijn daarom ook vaak zelf in staat om uitbreidingen in onze software zelf door te voeren. Dit geeft een goede betrokkenheid van het personeel met de machines / installaties, en heeft tevens een kostenbesparend effect.

Besturingskasten

Heeft u een nieuwe machine of wilt u een oude machine nieuw leven inblazen, wij kunnen voor u een nieuwe schakelkast ontwerpen en bouwen in kunststof, staal of RVS.

Intern transport

Ook voor uw interne transport vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontwikkeling vulsystemen

Bij het afvullen en doseren van vloeistoffen is het van het grootste belang om de juiste afsluiter / vulklep te gebruiken.
Wij kunnen u hierbij ondersteunen en adviseren.

Weegindicatoren gekoppeld aan PLC besturingen

Koppeling van een weegindicator aan een PLC met bedieningspaneel heeft enorme voordelen t.o.v. een standaard weegoplossing. Zowel prijstechnisch als wat betreft de functionaliteit. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Siemens S7-PLC’s, Touch Panels en (internet) modems

S7-PLC’s van Siemens zijn zeer voordelig in prijs en hebben genoeg mogelijkheden voor de meest gangbare besturingstaken, gekoppeld aan een Touch Panel of PC en eventueel een internet modem ontstaat een zeer gebruiksvriendelijke besturing welke eenvoudig op afstand gecontroleerd kan worden.

Reparatie van elektronische schakelingen

Een defecte regelaar of voeding behoeft niet altijd direct in de vuilnisbak te belanden, vaak is reparatie zeer goed mogelijk en kunt u flink besparen op de uitgaven voor nieuwe apparatuur. Onnodig verdwijnt er jaarlijks voor een aanzienlijk bedrag in de container.

Advies en informatie

Door onze objectieve en onafhankelijke opstelling zijn wij in staat om u een niet merk gebonden advies te geven. Dit heeft als voordeel dat kunt rekenen op de juiste componenten voor het juiste doel en volledig in overeenstemming met uw wensen.

Afspraak maken